FORSIDE   |   SITEMAP   |   INFORMATION   |   PRESSEN SKREVForsiden

Test din viden

Gør-det-selv artikler

Spørgehjørnet

Kunos værksted

 

lav selv indbygget skydedør
Pia Frederiksen: : 13. januar 2008      23:53
For at spare plads og penge, vil vi godt selv lave en indbygget skydedør i forbindelse med opbygning af en skillevæg i gibs til et nyt badeværelse. Vi har tænkt os at bruge en alm. dør med en bredde på 85 cm, som er magen til de andre døre. Vi er nu usikre på hvordan skellettet og hvor bredt det skal være skal laves samt hvordan vi laver den øverste skinne, så den kan glide frem og tilbage. Er det noget I kan hjælpe os med?Jeg håber min beskrivelse er fyldesgørende nok. På forhånd tak og med venlig hilsen Handypigen
Michael Nielsen : 14. januar 2008      0:28
hej Pia.

Jeg har set at man kan købe nogle færdige rammer med døre. Så skal man bare skrue gipsplader uden på. Tror det vil være meget bedre end at begynde med at samle noget selv.

Mvh Michael Nielsen
pia Frederiksen : 16. januar 2008      9:51
Tak for dit svar, men desværre kan vi ikke bruge det, for det bliver alt for dyrt. Derfor vil godt lave det hele selv...problemet er også om man kan købe de glidere man skal have øverst for at døren kan glide frem og tilbage. Håber der er nogen der kan hjælpe med det
Kuno Bonne : 16. januar 2008      19:29
Du skal have fat i en grosist ved navn Svalk.
Se mere på www.svalk.dk


Mvh
Kuno Bonne
Jeppe : 16. januar 2008      22:35
her er et link til hvordan danogips anbefaler at man opbygger en gipsvæg med skydedør:
http://gds.knaufdanogips.dk/xpdf/lette-skillevaegge_2-0_www.pdf
(den kommer lidt nede af siden)
Men væggen bliver altså noget tykkere end med et færdigt element, som fra svalk eller swedoor/kilsgaard. Og stålprofilerne hertil er temmelig meget dyrere end dem på standard-mål.
Selve skydeskinnen med rullevogne, bundstyr og det hele kan købes i Silvan eller andre byggemarkeder for omkring en plov.
God fornøjelse
David : 26. juli 2008      10:53
Tusind tak for god rådgivning og super links!
Copyright ® handyman.dk