Nyttehaven om vinteren Opret din opgave og modtag bud gratis på Handyhand.dk Spar dig selv for tid og besvær - få din to-do liste udført 1 Beskriv din opgave 2 Fastæt dit budget 3 Modtag tilbud og vælg din Handyhander Modtag bud gratis Find arbejdsopgaver Nyttehaven om vinteren Af: Kuno Bonne Print Jordskokken Knoldene på jordskokken kan spises til helt hen i foråret, når de begynder at spire og danne nye knolde. Jordskokken er af solsikke familien, og er en høj grøn plante. Den bruges også ofte som læplante i haven. Har man en gang haft jordskok et sted, bliver de ved med at spire, medmindre man tynder kraftigt ud i knoldene. Jordskokken har en fin sprødhed og nøddeagtig smag, som kan anvendes i salater eller supper. Den egner sig også til bagning i ovn. Knoldene har en fin, mild smag. De indeholder insulin og har ingen stivelse. Det gør dem velegnede til diabetikere. Om foråret skal man tage knoldene op og tynde ud i knoldene, medmindre man ønsker et meget tæt læhegn til sommer. ... 6 7 « Tilbage Næste side » Print