Der kan være både penge og megen besvær sparet ved at fyre korrekt i brændeovnen. Se mere her...
Optænding og fyring i brændeovn Opret din opgave og modtag bud gratis på Handyhand.dk Spar dig selv for tid og besvær - få din to-do liste udført 1 Beskriv din opgave 2 Fastæt dit budget 3 Modtag tilbud og vælg din Handyhander Modtag bud gratis Find arbejdsopgaver Optænding og fyring i brændeovn Af: Henrik Højbjerg Print Korrekt brændsel Korrekt brændsel er normalt kløvet brænde, der har ligget til tørre 1-2 år. Der findes andre former for brændsel på markedet, der også kan anvendes, men ikke alle ovne egner sig til det hele. Tjek derfor brugsanvisningen eller hos forhandleren, hvilke former for brændsel, der kan anvendes i din ovn. Korrekt fyring kendetegnes ved klare gule flammer uden røg. 1 2 3 4 5 « Tilbage Næste side » Print